Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr IZA KULISA POLJUDSKOG SASTANKA: Momčad je super reagirala, neki su već i potpisali!

IZA KULISA POLJUDSKOG SASTANKA: Momčad je super reagirala, neki su već i potpisali!

Na Poljudu je dobro prihvaćen model raskida ugovora

Na Poljudu je održan sastanak predsjednika Marina Brbića s Mijom Caktašem, Josipom Juranovićem, Darkom Nejašmićem i Jairom, kojima su se danas priključili i ostali igrači.

Reakcija je bila takva da su sva četvorica spomenutih odmah potpisala nove uvjete, a isto se očekuje i od ostatka momčadi, gdje su prve reakcije izvrsne.

Također naglasimo da je sve već potpisao i stručni stožer na čelu s Igorom Tudorom, što je bilo za očekivati ako znamo da se Tudor odrekao ozbiljnog novca raskidom ugovora s Udineseom i prelaskom na Poljud.

Ponovimo još jednom, Hajduk isplaćuje pune plaće za ožujak, a potom u vrijeme pandemije isplaćuje 40 posto primanja. Najesen, kad se računa da će koronavirus biti iza nas, igračima se garantira isplata još 40 posto plaće u roku od šest mjeseci. To znači da im se garantira ukupno 80 posto prihoda, a ostatka se odriču.

Sve se može promijeniti plasmanom u skupinu Europske lige, tada igrači mogu dobiti i 20 posto kojih su se sada odrekli, ali to će morati odraditi na terenu.

U konačnici će se sve znati sutra. Toliko je potrebno vremena da se obavi papirologija kod svih igrača. Još je teoretski moguće da neki pojedinac ovo odbije, ali za sada još nitko vodstvu kluba nije rekao 'ne'. Drugi sastanak je, dakle, protekao izuzetno mirno, u klubu na sva usta hvale sve igrače koji su sudjelovali u razgovoru, a najdelikatniji posao ima Jairo, koji je sam odmah potpisao, ali je i produžena ruka 'bijelih' u dogovoru s inozemnim igračima. 

Vaša reakcija na temu