Izazovi suvlasničke uloge Našeg Hajduka: Određivanje i praćenje strateških ciljeva

Izazovi suvlasničke uloge Našeg Hajduka: Određivanje i praćenje strateških ciljeva

Javna diskusija

 U srijedu 24. travnja održava se Javna diskusija: Izazovi suvlasničke uloge Našeg Hajduka. Događaj se održava u dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu s početkom u 17:00 sati, a trajat će do 20:00 sati. S obzirom na ograničen broj mjesta u dvorani koja je kapaciteta 150 osoba, za sudjelovanje se mogu prijaviti članovi udruge za 2019. godinu, i to na mail javnadiskusija@nashajduk.hr. Prijava se smatra valjanom ako sadržava ime, prezime i broj članske iskaznice te se primaju do popunjenja kapaciteta dvorane.

- Na javnoj diskusiji sudjeluju članovi akademske zajednice, konzultanti, članovi Upravnog odbora Našeg Hajduka te članovi poslovne zajednice. Smatramo ovu temu jako važnom za Hajduk, ali i za sve članove i navijače te smo stoga uložili veliki trud kako bi osigurali najkvalitetnije sugovornike za raspravu - istaknuo je član Upravnog odbora Našeg Hajduka Ante Krnić.

Svrha javne diskusije je sa stručnjacima raspraviti ulogu Našeg Hajduka kao jednog od suvlasnika kluba i prikupiti razmišljanja što za Hajduk znači pobjeđivati, razvijati se i biti održiv kako bi se kvalitetno pratili ciljevi iz Strateškog okvira kluba. Također, dio rasprave posvećen je i načinu postavljanja i praćenja ciljeva u modelu kojeg ima HNK Hajduk Split.

- Uz mišljenje stručnjaka, cilj je čuti mišljenje članova te ih stoga i ovim putem pozivamo na aktivno sudjelovanje. Članovi imaju priliku sudjelovati u diskusiji na članskom forumu Našeg Hajduka, komentirati na javnoj diskusiji i sudjelovati u anketi koja prati događanje - rekao je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare