Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Izvučeni parovi olimpijskih kvalifikacija u rukometu

Izvučeni parovi olimpijskih kvalifikacija u rukometu

Hrvatskoj grupa s Francuskom, Portugalom i Tunisom

Nakon što je Španjolska osvojila prvenstvo Europe u rukometu, a Egipat prvenstvo Afrike jasno je bilo da smo dobili kompletne sastave kvalifikacijskih turnira za Olimpijske igre koji će se igrati od 17. do 19. travnja. Tri grada domaćina turnira bit će norveški Trondheim, Pariz i Berlin, a danas su izvučeni rasporedi utakmica na turnirima, odnosno dani kad će se utakmice igrati, piše Index. 

Hrvatska je dobila najtežu skupinu i imat će nikad teži put do plasmana na Igre. Francuska će biti domaćin te skupine, a osim Francuske Hrvatskoj će biti protivnik Portugal i doprvak Afrike Tunis.

Hrvatska turnir otvara protiv najjačeg rivala, Francuske. Taj dvoboj će se odigrati u petak, 17. travnja. Sljedeći će dan Hrvatska igrati protiv Portugala, a u nedjelju 19. travnja, protiv Tunisa. Najbolje dvije reprezentacije iz svake skupine idu na Igre u Tokio, piše Index.

Njemačka će biti domaćin skupine u kojoj će igrati Švedska, Slovenija i Alžir (treća selekcija s prvenstva Afrike), a Norveška će ugostiti Brazil, Čile i Južnu Koreju, što je na papiru daleko najlakša grupa.

U Tokiju su već domaćini Japan, Danska, Bahrein, Španjolska, Egipat i Argentina.

Vaša reakcija na temu