Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dalmatinski portal JAČI OD UVREDA: Računica upisao prvu pobjedu na klupi Šibenika!
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

JAČI OD UVREDA: Računica upisao prvu pobjedu na klupi Šibenika!

Vratar Rogić je obranio jedanaesterac Krstanoviću

U 31. kolu 1. HNL, Šibenik je na Šubićevcu svladao Slaven Belupo 2:1.

Domaćine je u prednost doveo igrač na posudbi iz Dinama Ivica Vidović u 14. minuti na asistenciju bivšeg igrača Hajduka Ivana Delića. Delić je potom i zabio u 37. minuti susreta. 

U 53. minuti sudac Patrik Kolarić dosudio je najstrožu kaznu u korist 'farmaceuta'. Odgovornost je preuzeo Ivan Krstanović, ali njegov udarac obranio je Lovre Rogić. Gosti su uspjeli smanjiti domaću prednost u 66. minuti, kada je poentirao Ante Crnac. Slaven Belupo je do kraja napadao, ali Šibenik je uspio izdržati njihov pritisak. 

Deanu Računici ovo je prva pobjeda od kada sjedi na klupi Šibenika te se sada nalaze na 8. mjestu. Računica je doživio i brojne uvrede od strane domaćih navijača.

U sljedećem kolu Šibenik putuje u Zagreb gdje ga dočekuje Hrvatski Dragovoljac, dok Slavenu u goste dolazi Hajduk. 

Treba napomenuti kako je u ovoj utakmici treći žuti karton dobio Bruno Bogojević koji će zbog toga propustiti utakmicu s Hajdukom.

Vaša reakcija na temu