Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jadran razbio Strasbourg i stigao na korak do Lige prvaka!

Jadran razbio Strasbourg i stigao na korak do Lige prvaka!

Uzvratni susret na rasporedu je u srijedu

Vaterpolisti Jadrana nalazi se na koračić od plasmana u Ligu prvaka drugu godinu zaredom. U prvom susretu trećeg kvalifikacijskog kruga Jadran je na Poljudu svladao Strasbourg 13:5 (5:1, 2:2, 1:1, 5:1).

Momčad Ivana Asića od samog je starta zagospodarila bazenom i već u prvih osam minuta stigli su do četiri pogotka prednosti. Gosti iz Francuske koji u svojim redovima imaju nekolicinu Hrvata (Marković, Sutić, Bratić, Letica, Babić, Begović) stigli su krajem treće četvrtine na 7:4, imali kontru za smanjiti na dva gola minusa, no u tome nisu uspjeli i Jadran je do kraja stigao do velike prednosti. Uzvratni susret na rasporedu je u srijedu u Strasbourgu, no već sada je jasno da će Jadran opet igrati u Ligi prvaka.

Jadran: Anić (6 obrana), Burić 2, Zović 1, Bego 1, Butić 1, Pejković, Power 1, Vrdoljak, Visković 2, Delić 2, Šetka 2, Dužević 1, Sučić.


Vaša reakcija na temu