Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JADRAN SUTRA DOČEKUJE OLYMPIACOS: Idemo iznenaditi viceprvaka Europe!

JADRAN SUTRA DOČEKUJE OLYMPIACOS: Idemo iznenaditi viceprvaka Europe!

Nekoliko je momčadi koje mogu pobijediti svakoga, jako je teška naša grupa

Vaterpolisti Jadrana na Poljudu će u ponedjeljak s početkom u 19 sati ugostiti viceprvaka Europe, grčki Olympiacos. Utakmica je to prvog kola A skupine Lige prvaka. Jadranaši su se tako već drugu godinu zaredom plasirali u grupnu fazu ovog natjecanja...

- To je za nas veliki uspjeh da smo i drugu godinu zaredom nakon dugog posta od dva desetljeća unutra. Nadamo se da ćemo pružiti dobre igre kao i lani – rekao je trener Jadrana Ivan Asić.

Što očekujete od ove sezone?

- I dalje pokušati ići u svakoj utakmici maksimalno i pobjeđivati.

Pobijediti i odmah u prvoj utakmici protiv Olympiacosa?

- Početak je Lige prvaka, igramo protiv viceprvaka Europe. Pokušat ćemo ako nam se ukaže prilika iznenaditi ih.

Pavić, Bušlje i Obradović su napustili Olympiacos, ali stigli su Joković, Buljubašić i Srbin Mitrović?

- Sigurno su s ovom trojicom završili jednu epohu i otvorili novu. Igrači koji su došli su jako kvalitetni s velikim iskustvom. Možda će drukčije igrati, malo brže.

Tko su favoriti?

- Pro Recco, Ferencvaroš... Nekoliko je momčadi koje mogu pobijediti svakoga, jako je teška naša grupa, po meni jača od druge. Za prolaz naše grupe tu su tri izrazita favorita, Barceloneta, Olympiacos i Jug, za četvrto mjesto borit ćemo se svi mi ostali.

Vaša reakcija na temu