Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PVK Jadran Herceg Novi Jadran u drugom krugu Lige prvaka protiv Barcelone, Oradea i Primorca

Jadran u drugom krugu Lige prvaka protiv Barcelone, Oradea i Primorca

Ta će se skupina igrati u Splitu od 8. do 10. listopada

Ždrijebom je odlučeno da će splitski Jadran u drugom krugu kvalifikacija za LEN Ligu prvaka biti u skupini s Barcelonom, Oradeom te Primorcem iz Kotora. Ta će se skupina igrati u Splitu od 8. do 10. listopada, a prvoplasirana i drugoplasirana momčad plasirat će se u play-off rundu.

U privitku je ždrijeb sve četiri skupine. U play-off rundi igrat će se četiri utakmice po sistemu doma - u gostima, pobjednici skupina ždrijebat će se protiv drugoplasiranih momčadi iz ove druge runde kvalifikacija.

- Velika je stvar što ćemo igrati u svome bazenu. Imamo kvalitetu da budemo prvi u ovoj skupini. Nadamo se da će ostati i ovakav režim za publiku na sportskim borilištima što bi nam dozvolilo da na tribinama imamo naše navijače, no o tome ćemo detaljnije naknadno obavijestiti javnost - kazao je Dejan Savičević, sportski direktor Jadrana.


Vaša reakcija na temu