Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jairo: Na kraju ostaje osjećaj da je ishod mogao biti drugačiji

Jairo: Na kraju ostaje osjećaj da je ishod mogao biti drugačiji

U završnici je presudilo iskustvo Galatasaraya

Jairo je nakon poraza protiv Galatasaraya bio zadovoljan izvedbom 'bijelih'

- Mislim da je momčad igrala dobro do prvog pogotka. Bili smo dobri, da smo zabili moglo je biti drukčije. Na kraju smo razočarani rezultatom. U završnici je presudilo iskustvo Galatasaraya. Imali smo respekt prema njima, ali nismo se prestrašili. Mislim da se to i vidjelo na terenu - rekao je Jairo, a zatim dodao:

- Čestitam svojoj momčadi, odigrali smo dobru utakmicu. Bili smo fokusirani, bilo je bolje nego što smo očekivali. Imali smo šansi, ali na kraju ostaje osjećaj da je ishod mogao biti drugačiji. Sada se moramo fokusirati na Varaždin. 

Hajduk je protiv Galate bio hrabar?

- Posljednjih nekoliko godina Hajduk nije igrao u skladu s imenom kluba. Hajduk ima bogatu povijest i svaki put kada istrčimo na teren nastojimo to pokazati - zaključio je Jairo.

Vaša reakcija na temu