Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Jairo progovorio o ponudi Kairata

Jairo progovorio o ponudi Kairata

Bila je to 50:50 odluka koju sam morao donijeti

Jairo je protiv Gorice prekinuo golgeterski post koji je trajao više od tri mjeseca.

- Uvijek je teško u početku. Krenuli smo malo sporije, ali kada smo zabili prvi pogodak utakmica je krenula u dobrom smjeru za nas - rekao je Hajdukov Brazilac kojem je Caktaš prepustio izvođenje jedanaesterca.

- Moram mu zahvaliti, znam da je on prvi izvođač. Ali, osjećao sam se dobro u tom trenutku da izvedem penal. Nisam ga želio pitati da ja budem izvođač, ali on je odličan momak i dao mi je loptu.

Težak je period iza vas, s obzirom na ponudu koja je stigla iz Kairata?

- Sada je to prošlost, ali nije bilo lako. Bila je to 50:50 odluka koju sam morao donijeti. Ali, kao što sam rekao, zajedno s klubom smo donijeli najbolju odluku. Sretan sam što je tako ispalo.

Ovo je sigurno važna pobjeda za iduće tri utakmice s momčadima iz vrha...

- Čak je po meni od šest postignutih golova važnije što nismo primili pogodak. To ti daje samopouzdanje uoči teških tjedana koji su pred nama.

Pobjedama rastu i očekivanja?

- Uvijek je tako. Kada pobijediš, onda u idućoj utakmici se očekuje da pobijediš s deset golova razlike. Moramo raditi jako i naviknuti se na pritisak.

Slijedi gostovanje u Osijeku?

- Tjedan je dug, pripremit ćemo se za tu utakmicu.

Vaša reakcija na temu