Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JAJA NA AKCIJI DOK JE HAJDUK PRVI: 'Rekao sam proizvođaču da bi bilo najbolje da mu koke počnu raditi prekovremeno'

JAJA NA AKCIJI DOK JE HAJDUK PRVI: 'Rekao sam proizvođaču da bi bilo najbolje da mu koke počnu raditi prekovremeno'

To su domaća jaja našeg Podruga iz Dicma, nigdje nećete naći tako kvalitetna po toj cijeni

- Zvao sam Marijana Podruga u Dicmo i rekao mu da bi bilo najbolje da mu koke počnu raditi prekovremeno - rekao nam je Nikša Vrca, vlasnik trgovačkog obrta Nina na Sućidru, koji je izbio u prvi plan jedinstvenim marketinškim potezom...

- Ideja se rodila nakon razgovora s prijateljima na temu Hajduka. Jutros sam se probudio i odlučio staviti jaja na akciju dok je god Hajduk prvi. Inače paket od 10 jaja košta 15 kuna, a sada je na akciji 9,99 kuna. To su domaća jaja našeg Podruga iz Dicma, nigdje nećete naći tako kvalitetna po toj cijeni, ali neka... Da Bog da zauvijek ostalo tako jer bi to značilo da je Hajduk stalno na prvom mjestu - rekao nam je Vrca.


Vrca je plakat pustio prijateljima u Wats Ap grupi, a, kako se u današnje vrijeme svaka dobra ideja brzo proširi, tako je i ova preko društvenih mreža našla put do šire javnosti. U vrijeme dok smo boravili na Sućidru, nekoliko automobila se zaustavljalo uz hajdučki pozdrav, a Vrca nam je pokazivao prazne kutije od jaja, uz napomenu da mu se promet danas udesetorostručio. Svjesno ili nesvjesno, ali povukao je potez na kojemu bi mu pozavidjeli i najveći marketinški stručnjaci. 

Vrca je hrvatski branitelj, nekadašnji pripadnik 4. gardijske brigade, a ovaj obrt ima već 30 godina...

- Vidiš li ove police? Igrali su Crvena zvezda i Hajduk u Beogradu, a ja sam imao karte za gostovanje. Otac mi je rekao: 'Možeš ići jedino ako prije zavarimo police'. Prionuo sam poslu, a kasnije su me cijelim putem na gostovanje oči pekle. Do danas ih nisam mijenjao, a i nemam namjeru jer i one imaju priču.


Obrt se inače zove po njegovoj sestri Neni. Vrca je Hajdukov član, pretplatnik i donator u akciji 'Za sva vrimena'.

- Imam samo jednu želju: neka Hajduk bude prvak! A onda može sve na akciju! - rekao nam je na kraju Vrca.


Vaša reakcija na temu