Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jakirović: Ispričavam se navijačima, ovo je ravno katastrofi!

Jakirović: Ispričavam se navijačima, ovo je ravno katastrofi!

'Moramo svi iskreno i otvoreno popričati jer ovo nema smisla'

Nakon poraza od Lokomotive (0:3), trener Dinama Sergej Jakirović je rekao:

Ja bih se prvo ispričao svim navijačima i svima kojima Dinamo nešto znači jer ovo nije ni blizu ničemu. Ovo je ravno katastrofi što smo mi igrali. Da mi je netko nakon priprema rekao da ćemo ovako izgledati, ne bih mu vjerovao jer ništa nije ukazivalo na to. Podbačaj, loša večer, najgora večer. Čestitam Lokomotivi.

Potom je kazao:

Otkad sam došao inzistiram na udarcima po golu. Inzistiramo na tome da dođemo do tih udaraca, a onda imate situacijsku inteligenciju igrača koji to moraju prepoznati.

Uslijedio je komentar:

- Čak smo i dobro krenuli s dvije akcije dobre. Da li su onda ta dva gola šok, ne znam. Ja preuzimam odgovornost na sebe. Moramo svi iskreno i otvoreno popričati jer ovo nema smisla. Ima puno utakmica do kraja. Moramo pokazati kvalitetu koju imamo i mentalno moramo biti bolje. Kažem, ništa nije ukazivalo na ovo. Da se dogodilo na jesen, još bih shvatio, ali ovo ne razumijem. Šokiran sam. Ne mogu reći da me to ne dira, naravno da me dira. Nema tu opravdanja. Meni čak nije ni bitno da li smo izgubili jer ću ih izgubiti još 500 u karijeri, ali smeta me način. Ne znam možete li igrače kazniti jer će se javiti sve žive udruge.

Pribojava li se otkaza?

- Ne mogu odgovoriti na to pitanje.

Je li ljut na igrače?

- Ja bih volio da je to bolje jer znam njihovu kvalitetu. Čudne su mi neke reakcije. Špikić pred golom, meni je to neshvatljivo...

Još je dodao da ne zna situaciju oko dolaska Brekala u Dinamo.

Vaša reakcija na temu