Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JAKIROVIĆ UOČI HAJDUKA: Tudor pokušava uvesti nešto novo u HNL

JAKIROVIĆ UOČI HAJDUKA: Tudor pokušava uvesti nešto novo u HNL

'Naše su utakmice uvijek sadržajne, pune energije i agresije'

Gorica sutra (15 sati) stiže na Poljud. Momčad Sergeja Jakirovića trenutno je šestoplasirana momčad HNL-a s 31 bodom, deset manje od drugoplasiranog Hajduka. Gorica u Split stiže bez kartoniranih Jovičića i Čanađije, dok bi protiv svog bivšeg kluba mogao debitirati Anthony Kalik

- Momčad je spremna kao i svaki put. Cijeli tjedan smo radili i pripremali se za ono što nas čeka u Splitu. Igrali smo već nekoliko puta na Poljudu. Naše utakmice su uvijek sadržajne, pune energije, agresije. Ne sumnjam da će tako biti i sada - rekao je Jakirović, a zatim se dotakao Hajduka.

- Tudor pokušava donijeti nešto novo u HNL. To je 90 minuta konstantnog pritiska, presinga i jurnjave po terenu. Pokazalo se to i u uvodnih par kola. Hajduk je jedna ekipa doma, druga u gostima, to nam je jasno. Moramo biti maksimalno koncentrirani, pretpostavljam da će biti i ljudi. Ovim putem čestitam Hajduku rođendan, očekujem dobro popunjene tribine.

Anthony Kalik posljednji je dan prijelaznog roka Poljud zamijenio Goricom.

- Sigurno će biti dobra atmosfera, 109. rođendan, sigurno će biti ljudi. Jedva čekamo utakmicu. Malo sam pomogao treneru u pripremi utakmice, bio sam u Hajduku dosta, znam kako igraju. Već znamo da će biti teška utakmica. U Gorici se osjećam kao doma, svi su me odlično prihvatili.

Osim Kalika posljednjeg dana prijelaznog roka u Goricu je stigao i srpski napadač Ognjen Mudrinski.

- Očekuje nas teška utakmica, igra se na njihovom terenu. Ali, imamo šanse i sigurno se nećemo lako predati. Očekujem neizvjesnu utakmicu i nadam se da ćemo se u Goricu vratiti s bodovima - rekao je Mudrinski koji je u Jagielloniji igrao s hrvatskim stoperom Ivanom Runjom.

 - Nisam imao priliku igrati u Splitu, ali sam dosta čuo o Poljudu i Hajduku. Suigrač u Jagielloniji mi je bio Ivan Runje i dosta mi je toga ispričao o Hajduku - zaključio je Mudrinski.

Vaša reakcija na temu