Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jakobušić o igračima kojima istječu ugovori: Imamo vremena do 15. veljače, dvadeset dana ništa ne znači

Jakobušić o igračima kojima istječu ugovori: Imamo vremena do 15. veljače, dvadeset dana ništa ne znači

Dolaskom Tramezzanija smo zaokružili križaljku

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić na predstavljanju novog trenera je rekao:.

- Dozvolite da se zahvalim gospodinu Primorcu što je dva i pol mjeseca stao uz klub, kao što je to uvijek i radio. Ni jednu sekundu nije se žalio na nešto. Dao je veliki obol. U 12. mjesecu smo sjeli, bilo je dogovoreno za naredno razdoblje. Rekao mi je ako treba da će ostati do petog mjeseca, ali da se ne vidi više tu. Dolaskom gospodina Tramezzanija smo zaokružili križaljku. Bitno je, ne želimo se samo pripremati za sljedeću sezonu. Imamo 22 utakmice u prvenstvu. Imamo jednu utakmicu u kupu, nadamo se onda i drugu, treću, četvrtu... Hajduk se treba boriti za trofeje. Trener je kakvog smo želili. Karakteran, pobjednik. On je objedinio sve što smo željeli. Danas je počeo prijelazni rok. Pravo je vrijeme da smo se ekipirali. Ivan Matana je postao dio Uprave, to ćete vidjeti tijekom dana.

Jakobušić je još kazao:

- Onog trenutka kada smo popunjavali kadrovsku križaljku stigao je sportski direktor. Obavio je intervjue, razgovarao je s gospodinom Tramezzanijem. Zatim smo zajedno razgovarali. Sve što radimo, to je dugoročno. Gospodin Boro je u klubu dugo, pa je uskočio na mjesto trenera. Htjeli bi da su svi uz nas dugo. Ima razlog zašto je ugovor samo godinu i po, vjerujem da će dugo biti s nama.

Kakva je situacija s Caktašem?

- To mogu reći najbolje na primjeru trenera. Kada bude nešto novo, reći ćemo. Nema ništa novo - rekao je Jakobušić, a zatim je Nikoličius dodao:

- Otvoren je prijelazni rok, traje do 15. veljače. Do tada svi igrači koji su pod ugovorom s Hajdukom su na raspolaganju treneru.

Na kraju se opet dotakao igrača kojima ističu ugovori, a za koje je rekao da neće biti u sastavu ako ne potpišu novi:

- Prijelazni rok je danas počeo. Nisu potpisali novi ugovor. Imamo vremena do 15. veljače. Dvadeset dana ništa ne znači. Tu je novi trener. Njihov status mora se riješiti. Tu je sve jasno.

Vaša reakcija na temu