Foto: hajduk.hr Jakoliš kažnjen s dvije utakmice neigranja i 5.000 kuna

Jakoliš kažnjen s dvije utakmice neigranja i 5.000 kuna

Hajduk je kažnjen s 18.000 kuna

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je nove odluke o kaznama:

'Marin Jakoliš je zbog isključenja na utakmici Slaven Belupo - Hajduk kažnjen zabranom igranja na dvije utakmice i novčanom kaznom od 5.000 kuna.

Bruno Bogojević (Sl. Belupo) i Karlo Sambolec (Varaždin) koji su isključeni zbog po dvije opomene kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna novčane kazne.

Mario Hontić, trener vratara NK Slaven Belupo, koji je isključen s dodatne klupe zbog psovanja sudaca, kažnjen je zabranom obavljanja funkcije na dvije utakmice i novčanom kaznom od 1.000 kuna.

Na utakmici Sl. Belupo - Hajduk evidentirana su paljenja pirotehničkih naprava na tribini i bacanje u ograđeni dio igrališta te neprimjereno skandiranje od strane pripadnika navijačke skupine Torcida. Zbog prekršaja iz članka 67. DP HNS-a domaćin utakmice NK Slaven Belupo kažnjen je sa 6.000 kuna dok je HNK Hajduk zbog prekršaja iz članka 67. i 88. DP HNS-a kažnjen ukupnim iznosom od 18.000 kuna.

Na utakmici Osijek - Dinamo evidentirano je paljenje pirotehničkih naprava od strane pripadnika navijačke skupine Kohorta te u sudačkoj nadoknadi ulazak predsjednika kluba iz gledališta u tehnički prostor čime su počinjeni prekršaji iz članka 67 DP HNS-a zbog čega je NK Osijek kažnjen novčani iznosom od 10.000 kuna.

Na istoj utakmici u 65. i 75. minuti zabilježeno je neprimjereno skandiranje pripadnika navijačke skupine BBB čime je počinjen prekršaj iz članka 88. DP HNS-a pa je GNK Dinamo također kažnjen novčanim iznosom od 10.000 kuna.

Zbog momčadskih prekršaja kažnjivih po članku 54. DP HNS-a s po 5.000 kuna kažnjeni su HNK Hajduk, NK Osijek, NK Slaven Belupo i NK Varaždin.'

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49758, "");
Pregledaj komentare