Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Jakoliš opet starter, ali u drugoj ulozi (UŽIVO, 17.05 sati)

Jakoliš opet starter, ali u drugoj ulozi (UŽIVO, 17.05 sati)

Tijek susreta Dinamo - Hajduk možete pratiti na Dalmatinskom portalu

Nakon pobjede protiv Šibenika (1:0) pred Hajdukom je danas novi ispit. U zaostalom susretu 13. kola 'bijeli' gostuju kod Dinama (17.05 sati). Momčad Zorana Mamića vodeća je momčad lige s 36 bodova, dok je Hajduk na petom mjestu s 20 bodova. Najveći derbi hrvatskog nogometa trebao se igrati 29. studenoga prošle godine, no 'modri' su tada zatražili odgodu zbog europskih obveza. U prvom i do sada jedinom međusobnom dvoboju ove sezone Dinamo je slavio na Poljudu 2:1 golovima Oršića i Kastratija, dok je jedini pogodak za 'bijele' postigao Jurić

Trener Hajduka Paolo Tramezzani u Zagreb nije poveo Brazilca Jaira na kojega ne računa za derbi, a u Splitu je ostao i bugarski stoper Dimitrov koji se oporavlja od ozljede. Talijan je uoči susreta najavio promjene u početnom sastavu, te će biti zanimljivo vidjeti za koju će se jedanaestoricu odlučiti na Maksimiru. 

Do zadnjeg trenutka ima određenih dvojbi, ali sada je jasno da na klupu seli Gyurcso, dok će startati Jakoliš, ali ne više na desnom boku, već u ofenzivi.

Mogući sastav Hajduka: Kalinić, Todorović, Vušković, Simić, Čolina, Jurić, Atanasov, Teklić, Jradi, Caktaš, Jakoliš. 

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec iz Cestice, pomoćnici su mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Nikola Kečkiš iz Virovitice, a četvrti sudac je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline. 

VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu