Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JAVIO SE GAZDA Mamić objavio plaće Bjelice i stožera: Game over

JAVIO SE GAZDA Mamić objavio plaće Bjelice i stožera: Game over

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa je objavio iznose plaća

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić javio se na svom Facebooku na temu rezanja plaća u Dinamu zbog čega je nastao pravi kaos kod hrvatskog prvaka. Poslom su platili suradnici trenera Nenada Bjelice.

Gazda kluba, koji se od Međugorju skriva od presude za tešku pljačku tog kluba, objavio je fotografiju na kojoj je otkrio primanja stručnog stožera GNK Dinamo u zadnjih 20 mjeseci. Mamić je grafiku s plaćama stručnog stožera popratio porukom 'Game over'.

- Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13 000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern München i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over - napisao je Mamić. 


Podsjetimo, prošloga tjedna započela su previranja kod Modrih. Igrači predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem te stručni stožer pod vodstvom trenera Nenada Bjelice odbili su prijedlog o smanjenju plaća za vrijeme pandemije koronavirusa.

Dinamo je promptno potjerao Bjeličin stožer, time vjerojatno i trenera koji je klubu donio najveće uspjehe u zadnjih 30 godina.

Dinamo je pritom zabranio igračima i treneru medijska istupanja i praktički im vezao ruke, a brzo su izdali priopćenje sažeto u misao:

- Bjelica i Ademi poslali su nam pismo. Kad oni kažu NE, mi nećemo govoriti DA.

Međutim, prije tri dana se saznalo kako su Bjelica i igrači mimo klupskih glavešina hrvatskim bolnicama donirali 120 tisuća eura. Dinamo se pak isti dan javno pohvalio donacijom Crvenom križu i zagrebačkim bolnicama.

I to tako da su, dok je cijela Hrvatska u izolaciji zbog zaraze, sazvali presicu kako bi se pohvalili donacijom


Vaša reakcija na temu