Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Je li Leko protiv Sarajeva nagovijestio taktičko iznenađenje za PAOK?

Je li Leko protiv Sarajeva nagovijestio taktičko iznenađenje za PAOK?

Trener Hajduka ostao je bez važne karike

Hajduk i Sarajevo odigrali su 2:2 u prijateljskom susretu na Poljudu. Trener 'bijelih' Ivan Leko dao je priliku svim igračima, a posebno je zanimljivo da je Niko Sigur igrao u veznom redu. Je li to nagovještaj da bi se mladi bek mogao vratiti na svoju prirodnu poziciju?

Sigur je silom (ne)prilika debitirao za prvu momčad na desnom beku. Igrao je dobro, zaslužio je poziv i u mladu reprezentaciju. 

Igrao je na Europskom prvenstvu, no dolazak Fahda Moufija, oporavak od ozljede Dina Mikanovića te ozljeda Rokasa Pukštasa mogle bi dovesti do vraćanja Sigura u sredinu.

Naravno, to nije jedina opcija. Moguće je i da Odjidja bude malo povučeniji, ali svakako da i Leku intrigira opcija Sigur kao 'šestica'. Do utakmice s PAOK-om ostala su još četiri dana, sasvim dovoljno vremena da se otklone sve dvojbe i nedoumice.  

Vaša reakcija na temu