Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović JE LI MOGUĆE? Zadar uložio žalbu zbog prevelike buke na Gripama

JE LI MOGUĆE? Zadar uložio žalbu zbog prevelike buke na Gripama

Ne pamtimo da smo čuli za ovakav slučaj na košarkaškim terenima i dvoranama

Nevjerojatna priča nakon utakmice Splita i Zadra sinoć na Gripama. Gosti iz Zadra su uložili žalbu zbog prevelike razine decibela u dvorani! Nevjerojatno! Bilo je tu svega, trubilo se pokraj klupe, buka je zaista bila ogromna, navijanje s obje strane sjajno, ali da će se Zadrani baš zbog toga tužiti, čak i uložiti službeni prigovor je pomalo nestvarno.

Ne pamtimo da smo čuli za ovakav slučaj na košarkaškim terenima i dvoranama, a pogoto je teško shvatiti, razumijeti, da su baš Zadrani povukli takav potez. Njihovi navijači na Gripama godinama stvaraju sjajan ambijent, incidenata, koškanja, pa ni onih verbalnih nikada na tribinama nije bilo.

Možemo samo poželjeti da i u petak atmosfera u hramu košarke na Gripama bude jednaka kao i ove srijede.

Vaša reakcija na temu