Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr JE LI NA POMOLU PRAVNA BITKA? Bivši stoper Hajduka trenira s Fortunom, belgijski klub smatra da je i dalje njihov član?!

JE LI NA POMOLU PRAVNA BITKA? Bivši stoper Hajduka trenira s Fortunom, belgijski klub smatra da je i dalje njihov član?!

Protekle sezone igrao je za Beerschot

Stipe Radić prije nekoliko dana se priključio treninzima nizozemske Fortune iz Sittarda. Bivši stoper Hajduka proteklu je sezonu odradio u belgijskom Beerschotu koji je ispao iz lige, te se od tada vodi kao slobodan igrač. No, Belgijci smatraju da je klauzula oko raskida ugovora sporna, te da Radić ima još godinu dana ugovor s njima. 

Fortuna se ovih dana nalazi na pripremama u Turskoj, a ukoliko Radić postane njihov član bit će zanimljivo za vidjeti hoće li belgijski klub posegnuti za pravnom bitkom. 

Vaša reakcija na temu