Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JEDAN JE VIŠAK: Dalić odlučio koji igrač ne ide na završnicu Lige nacija

JEDAN JE VIŠAK: Dalić odlučio koji igrač ne ide na završnicu Lige nacija

Izbornik je donio odluku

Hrvatska nogometna reprezentacija u Rijeci se priprema za završni turnir Lige nacija koji se od 14. do 18. lipnja igra u Nizozemskoj. Izbornik Zlatko Dalić pozvao je 24 igrača, jednog više od UEFA-ine dozvoljene kvote. Višak je Dion Drena Beljo koji će trenirati s A reprezentacijom, ali će se potom priključiti U-21 vrsti. 

- Stavili smo 24 igrača na popis da imamo kompletan kadar dok Brozović ne dođe. Pozvali smo Belju jer želimo da osjeti ambijent A-reprezentacije, jer računamo na njega u budućnosti, ali 12. lipnja kada idemo u Nizozemsku on će se pridružiti mladoj reprezentaciji. Želimo ga sedam dana imati u okruženju A-reprezentacije jer računamo na njega na jesen - rekao je Dalić. 

Vaša reakcija na temu