Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JELIČIĆ SE ISPRIČAO DIALLU: 'Bio je to loš pokušaj humora, prešao sam granicu dobrog ukusa'

JELIČIĆ SE ISPRIČAO DIALLU: 'Bio je to loš pokušaj humora, prešao sam granicu dobrog ukusa'

Pokajao se zbog svoje izjave

Joško Jeličić, bivši hrvatski reprezentativac koji analizira utakmice SuperSport HNL-a u emisiji Studio SHNL, u jučerašnjoj emisiji na MAXSportu komentirao je Hajdukovog igrača Ismaela Dialla.

'Diallo je dobio dječaka i nadam se da će mu prioritet biti škola s obzirom na genetiku...', izjavio je Jeličić sinoć u emisiji Studio SHNL. Dan kasnije putem tportala ispričao se lijevom beku Hajduka na takvom komentaru:

'Ispričavam se Diallu i njegovoj obitelji ako je vidio tu rečenicu i ako ga je povrijedila. Bio je to loš pokušaj humora. Često na humorističan način komentiram sebe i svoje bližnje, ali mi je jasno da sam ovaj put mogao povrijediti nekog. Prešao sam granicu dobrog ukusa i ispričavam se isključivo njemu i njegovoj obitelji', za tportal je rekao Jeličić.

Vaša reakcija na temu