Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikola Brboleža JERKO MARINIĆ KRAGIĆ: Vjerujem da ćemo osvojiti prvenstvo!

JERKO MARINIĆ KRAGIĆ: Vjerujem da ćemo osvojiti prvenstvo!

'Okrećemo se onome što je najvažnije'

Jadran nije uspio doći do trofeja Regionalne lige. Bolji je bio Novi Beograd koji je u finalnom duelu na bazenu u Poljudu slavio s 15:7. 

Jerko Marinić Kragić zabio je dva pogotka, ali 'jadranaši' su jednostavno zakazali, u svim segmentima srpska je momčad bila bolja. 

- Od početka do kraja su bili bolja ekipa. Čestitam im na naslovu. Imali smo lijepu šansu. Dali smo sve od sebe, koliko god to glupo zvučalo kad izgubiš 15:7. Bili su bolji, čvršći i pripremljeniji te su zasluženo pobijedili - rekao je Marinić Kragić, a zatim dodao:

- Dali smo sve od sebe, ali nije bilo ni blizu dovoljno, bili su čvršći u svakom bloku, njihov golman je imao svoj dan. Okrećemo se onome što je za nas najvažnije, to je prvenstvo Hrvatske.

Alvaro Granados je zabio sedam golova...

- Bili su bolji. Prvu četvrtinu smo došli do 4:2, mislili smo da možemo. Presudila je njihova individualna kvaliteta. 

Slijedi polufinale prvenstva Hrvatske protiv Mladosti...

- To je već idući tjedan. Cilj je na najlakši način, s 2:0 doći do finala. Vjerujem da to možemo i hoćemo. U finalu dvije najbolje ekipe. Bit će pravi vaterpolo. Uvijek se igralo na više utakmica, nije nikad završilo 3:0. To nam je bio primarni cilj od početka sezone. Bilo je trofeja koje smo mogli osvojiti, ali na kraju se pamti tko je osvojio naslov prvaka države. Osvojili smo superkup, vjerujem da ćemo osvojiti prvenstvo, to će onda biti jako dobra sezona - zaključio je Marinić Kragić. 

Vaša reakcija na temu