Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOŠ JEDAN POTHVAT Dina Levačić preplivala kanal Tsugaru!

JOŠ JEDAN POTHVAT Dina Levačić preplivala kanal Tsugaru!

Cijelim su je putem pratili visoki valovi i jak frontalni vjetar


Dina Levačić preplivala je kanal Tsugaru u Japanu! Kanal se nalazi između najvećeg japanskog otoka Honshua i Hokkaida, a hrvatsku plivačicu su cijelim putem pratili visoki valovi i jak frontalni vjetar.

Krenula je sa startna u ponoć po lokalnom vremenu, a do Hokkaida je preplivala skoro 31 km za 7:13:15 (7 sati, 13 minuta i 15 sekundi).


Članica Kluba daljinskog plivanja Split postavila je jedno od najboljih vremena i postala tek 67. osoba koja je preplivala kanal Tsugaru.

Ovim preplivavanjem je ostvarila 4 maratona od ukupno Velikih 7. Do sada je preplivala kanal Catalina, La Manche, kanal Molokai i Tsugaru, a ostali su Sjeverni kanal (Irska-Škotska), Gibraltarski tjesnac i Cookov kanal (Novi Zeland).


Vaša reakcija na temu