Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Još jedno svjedočanstvo s autoceste: Mi smo cijelo vrijeme stajali kraj svog auta, a momak koji je bio nedaleko od mene je ranjen

Još jedno svjedočanstvo s autoceste: Mi smo cijelo vrijeme stajali kraj svog auta, a momak koji je bio nedaleko od mene je ranjen

'On nije sudjelovao u nikakvom sukobu'

Nakon pucnjave policije na navijače Hajduka koja se dogodila u subotu pokraj benzinske postaje Desinec, a u kojoj je prema službenim informacijama ranjeno četvoro navijača, dok se neslužbeno govori i o sedam ili osam ranjenih građana Hrvatske, sve više navijača koji su se našli u koloni odlučuje se prepričati svoja iskustva iz subotnje večeri.

Razgovarali smo s djevojkom čiji su podaci poznati redakciji, a koja nam je ispričala što je doživjela.

- Dogodilo se sasvim slučajno da sam se tu noć našla na jednom od gorih mjesta u koloni i da sam sve doživjela i vidjela iz neposredne blizine - započinje potresnu priču.

Sve što se dogodilo te večeri ostavilo je na nju veliki utjecaj i stalno joj se vraćaju scene te večeri.

- Mi smo cijelo vrijeme stajali kraj svog auta, a momak koji je bio nedaleko od mene je ranjen. On nije sudjelovao u nikakvom sukobu. Samo je izašao iz auta kao i brojni drugi koje su tukli pendrecima bez ikakvog razloga i povoda - kaže dodajući da je policija upotrijebila suzavac na brutalan način.

Posebno joj se u pamćenje urezala jedna rečenica za koju nije mogla vjerovati da je stvarno čuje.

- Kad od policajca čuješ rečenice 'ko im j... mater' i 'Ubij tovara!', znaš da tu nisi ni najmanje siguran - prepričava šokirano.

Kaže da se ni nakon brutalnog napada i pucnjave sitaucija nije smirila.

- Smjestili su nas u aute i kombije, a pripadnici interventne policije šetali su između vozila te udarali po njima. Iz čista mira i zato što mogu uništavali su nečiju privatnu imovinu. Ali ni to im nije bilo dovoljno pa su nas nakon dva sata zadržavanja izvukli iz vozila, pretresli sve šta imamo sa sobom te nas kao najveće kriminalce poredali uz ogradu - pojašnjava što se dalje događalo.

Nakon cijelog nasilja kojem je svjedočila ističe da je čudno kako nije bilo i više ozlijeđenih.

- S obzirom na agresiju koju su upotrijebili možemo biti sretni što nije bilo više ozljeđenih, a žalosno je da s tim moraš biti sretan u vlastitoj državi - rezignirano zaključuje za kraj.

Vaša reakcija na temu