Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Josip Juranović: Gol posvećujem preminulom tati

Josip Juranović: Gol posvećujem preminulom tati

Prema naprijed je sve štimalo, još malo treba poraditi na realizaciji

Josip Juranović protiv Gorice je postigao drugi pogodak u dresu Hajduka. Prvijenac je zabio u travnju 2016. protiv Lokomotive.

- Cijela momčad je napravila ono što smo radili tijekom tjedna. Napokon smo odigrali kako treba. U obrani smo odigrali najbolju utakmicu, nisu nam stvorili nijednu šansu. Prema naprijed je sve štimalo, još malo treba poraditi na realizaciji, mogli smo zabiti još golova - rekao je Juranović, a zatim se dotakao pogotka nakon tri godine i četiri mjeseca. 

- Protiv Lokomotive sam igrao u veznom redu, a danas na desnom beku. Napokon mi se isplatio trud, gol posvećujem preminulom tati.

Kakav je bio osjećaj kada si s centra krenuo prema vratima i na kraju zabio?

- Otvorilo mi se, Teklić mi je dobro otvorio prostor. Ušao sam u sredinu, cimnuo jednog i poslao loptu u suprotne rašlje.

Bila su četvorica igrača Gorice?

- To ste vi tako vidjeli.

Gorica je do sada bila crna mačka?

- Sad smo pobijedili i mislim da ćemo tako i ubuduće.

Pljesak publike na kraju govori dovoljno?

- Zahvaljujem im se što su došli, zbog njih smo ovo sve i napravili. Na treninzima smo se dogovorili da ćemo ići na svaku loptu, možete očekivati agresivniji Hajduk.

Dojam je da je Gorica stigla s namjerom da se fizički nametne na terenu?

- Protiv svih momčadi iz gornjeg dijela su odigrali jako dobro. Solidna su momčad i svaka im čast na tome. U utakmicu smo ušli 1000% fokusirani i to nam se vratilo.

Dva gola Jaira?

- Svaka mu čast na tome. 

Je li utakmica u Koprivnici bila samo slab dan?

- Gledali smo utakmicu dan kasnije. Da smo zabili u početku bila bi skroz drukčija priča, ali nećemo se vraćati u prošlost.

Slijedi teško gostovanje u Osijeku. Pobjeda nosi prvo mjesto uoči dolaska Dinama?

- Uvijek je teško gostovanje tamo, moramo biti fokusirani na nas.

Poruka navijačima?

- Zahvala što su nas podržali nakon poraza u Koprivnici i ovako ćemo im vraćati - zaključio je Juranović.

Vaša reakcija na temu