Foto: hajduk.hr Josip Posavec: Bila je to zeznuta utakmica za nas

Josip Posavec: Bila je to zeznuta utakmica za nas

Mi smo u pozitivnoj seriji, stvaramo dobar momčadski duh

Josip Posavec u nekoliko je situacija vrlo dobro reagirao i sačuvao svoju mrežu.

- Sigurno da je bila zeznuta utakmica za nas. Morali smo pobijediti, a Rudeš se poboljšao u odnosu na prvi dio sezone i realno nisu imali što izgubiti. Igranje na Poljudu im je bio veliki motiv i najbitnije je bilo da dobijemo utakmicu kako god znamo. Mislim da smo prvo poluvrijeme 40 minuta imali kontrolu i stvarali prilike, šteta što nije još koja realizirana da se što prije to riješi. Kroz neke stvari u drugom dijelu smo sebi stvarali problem. Najbitnije da smo pobijedili, a greške ćemo ispraviti. 

Imali ste i vi posla?

- Hvala Bogu bilo je sve ok. Ja sam tu kada treba da dam ekipi dodatan impuls. Drago mi je zbog toga.

Slijedi reprezentativna stanka, a onda Istra?

- Mi smo u pozitivnoj seriji, stvaramo dobar momčadski duh. Sigurno da će stanka biti dobra da odmorimo glave i još više se skupimo, usvojimo trenerove zahtjeve, popravimo stvari koje nisu bile na nivou.

Korak po korak i šuljanje u Europu?

- To je nama krajnji cilj, ne želimo to sakrivati, ali ne želimo se bahatiti. Radimo dobro, napredujemo i vjerujem da ćemo na kraju izboriti Europu.

Navijači na zapadu?

- Sigurno da bez njih nije isto. Srećom uspjeli su ući na drugu tribinu. Hvala im što su uvijek uz nas, vjerujem da će i dalje prepoznati naš trud.

Posljednju momčad lige došlo je vidjeti više od 11.000 gledatelja?

- Mislim da to ne treba shvaćati kao neko čudo. Oni su tu prisutni i kada bi igrali protiv neke županijske momčadi. To je dovoljan pokazatelj ljubavi i vjernosti klubu. Od srca im hvala - zaključio je Posavec.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14