Foto: Ivica Čavka Juranović: Momčad je pokazala kakav karakter imamo, svi za jednog ginemo

Juranović: Momčad je pokazala kakav karakter imamo, svi za jednog ginemo

Imali smo sve u svojim rukama . kazao je Marić

Josip Juranović ovako je prokomentirao pobjedu protiv Osijeka (3:2).

- Mislim da smo utakmicu imali u svojim rukama do 2:0. Onda se dogodio pad koncentracije, primili smo nezgodan gol krajem prvog poluvremena. U nastavak smo ušli dobro, ali opet smo primili gol. Ali, glavno je da se ekipa izdigla i pobijedila - rekao je Juranović, a zatim dodao:

- Ovo je najvažnija pobjeda otkad smo ovdje. Momčad je pokazala kakav karakter imamo, svi za jednog ginemo. Tako će biti i ubuduće.

Poruka navijačima?

- Hvala što su došli, nadam se da će biti i dalje tu - zaključio je Juranović. 

Igrač Osijeka Mirko Marić nakon poraza na Poljudu je bio razočaran.

- Dali smo sebi dva gola. Imali smo sve u svojim rukama. Hajduk mi je djelovao preplašen, na 2:2 smo samo čekali kada ćemo postići treći gol, a na kraju smo mi pogriješili - rekao je Marić, a zatim dodao:

- Već treći put se vraćamo nakon 0:2, nakon Intera i Rijeke. Napravili smo grešku, sve to je dio odrastanja. Imali smo dosta dobre šanse da preokrenemo, ali imamo dosta toga za pokazati u nastavku sezone.

Sada zaostajete za Hajdukom sedam bodova?

- Da smo uzeli bod imali bi šansi za drugo mjesto na kraju polusezonu s obzirom da imamo povoljan raspored. Svi ostali s vrha igraju između sebe. No, sezona je duga, imamo prostora za napredak - zaključio je napadač Osijeka.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(54032, "");
Pregledaj komentare