Foto: Instagram JURANOVIĆ SE OPROSTIO OD KLUBA 'Hvala Hajduku jer bez njega ne bi bio ovo što sam danas'

JURANOVIĆ SE OPROSTIO OD KLUBA 'Hvala Hajduku jer bez njega ne bi bio ovo što sam danas'

- Tek sada će vidjeti koliko ćeš im faliti. Sve najbolje - napisao mu je bivši hajdukovac Tonći Kukoč

Josip Juranović od jučer i službeno više nije igrač Hajduka. Sada već bivši desni branič Bijelih, nakon pet i pol godina provedenih u Hajdukovom dresu, karijeru nastavlja u vodećoj momčadi poljske lige, Legiji iz Varšave. Nogometaš se od kluba i navijača oprostio objavom na Instagramu.

- Došao je i taj dan, odlazim iz voljenog kluba! Hvala svom osoblju, zbog njih sam se osjećao kao kod kuće od prvog dana kada sam došao u ovaj prekrasan grad i još bolji klub. Hvala svim mojim suigračima koji su me prihvatili od prvog dana kao da sam jedan od njih. Veliko hvala Hajduku jer bez njega ne bi bio ovo što sam danas te posebno hvala svim navijačima! Bilo je uspona i padova, lijepih i lošijih trenutaka, ali sa mnom idu samo lijepi! Od danas vatreni navijač - poručio je Juranović. 


Brojni pratitelji zaželjeli su mu sreće u nastavku karijere, a među njima i brojne kolege poput Ivana Perišića, Borje Lopeza, Ardiana Ismailia, Maria Maloče, dok mu je bivši hajdukovac Tonći Kukoč napisao ‘Tek sada će vidjeti koliko ćeš im faliti. Sve najbolje’. 


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(71550, "");
Pregledaj komentare