Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka JURE IVANKOVIĆ: Nadam se da su svi razumjeli opomenu na kraju!

JURE IVANKOVIĆ: Nadam se da su svi razumjeli opomenu na kraju!

'Igrači imaju svoj privatni život i donose odluke'

Trener Hajduka Jure Ivanković ovako je prokomentirao pobjedu protiv Gorice (2:1).

- Kraj sezone, utakmica koja ništa ne znači u smislu ljestvice, ali lijepo je završiti sezonu pobjedom pred navijačima. Na kraju smo dobili podršku, ali i poruku. Nadam se da su svi razumjeli opomenu na kraju - rekao je Ivanković, a zatim na pitanje je li razočaran da neće ostati na klupi odgovara:

- Niti malo.

Kakav vam se čini Jurak?

- Nisam pobornik da se donose projekcije nakon jedne utakmice, ali na dobrom je putu. Drago mi je zbog njega. Sve je zaslužio trudom i zalaganjem. Sve pohvale za njega.

Imate li ambiciju da se jednom vratite na klupu Hajduka?

- Ovo je jedno veliko pozitivno iskustvo za mene. Kad se otvori situacija morate je iskoristiti. Što nosi budućnost, vidjet ćemo. Mlad sam trener, ispred mene je dug put.

Jeste li zadovoljni izvedbom momčadi?

- Ovo je prvi put da smo negativnog rezultata okrenuli utakmicu u svoju korist. Ušli smo u utakmicu mlako i usporeno. Gol Gorice nas je probudio, na 2:1 smo mogli prelomiti utakmicu.

Aplauzi za trojicu igrača, Perišić, Maloča i Melnjak...

- Ivanu je ovo bio prvi start na Poljudu. Odlučili smo mu dati traku, Krovinović je to podržao. To je bila dobra gesta. To što je Maloča dobio pljesak govori puno o njemu. Drago mi je i zbog Melnjaka, dobro je reagirao, mislim da će biti veliko pojačanje za narednu sezonu.

Je li traka Perišiću znak da on ostaje i iduće sezone?

- Nismo razmišljali o tome, ali svi se nadamo se će biti još puno utakmica Perišića u Hajdukovom dresu.

Što je sa Šarlijom i Diallom?

- Osjetili su zatezanje u mišiću.

Nikola Kalinić?

- Ne znam, vidjet ćemo do kraja sezone. 

Dio igrača dobio je i zvižduke na predstavljanju?

- Nezahvalna je situacija. Navijači su sigurno bili ljuti i isfrustrirani. Navijači očekuju da i igrači preuzmu dio krivice. Svaki igrač ima svoj privatni život, donosi odluke i ne možemo mi to sve skupa iskontrolirati - zaključio je Ivanković. 

Vaša reakcija na temu