Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KALEB O POTEZU HORVATA: To je bilo smišljeno, a samim time je i žalosno!

KALEB O POTEZU HORVATA: To je bilo smišljeno, a samim time je i žalosno!

'Mahao je u prazno da pojača dojam o sebi'

Legendarni hrvatski rukometaš Nikša Kaleb za Radio Dalmaciju je prokomentirao ponašanje hrvatskog izbornika Hrvoja Horvata nakon pobjede protiv Bahreina. 

- Gledatelji su mogli vidjeti to njegovo 'glumatanje' kao da nešto priča, prije toga je glumio kao da ga publika pozdravlja, on se okrenuo prema praznim tribinama, mahao u prazno da pojača dojam o sebi, da se čini da ljude pozdravlja, a na tribinama nije bilo nikoga. Vidi se da je to bilo smišljeno, pa mi je samim time i žalosnije - rekao je Kaleb, a zatim dodao:

- Tada kada je bilo možda najvažnije mi smo podbacili. Automatski se ta negativna atmosfera provlačila tijekom cijelog prvenstva, da bi kulminirala na kraju ovim nepotrebnim performansom izbornika. Njegov otac, Hrvoje Horvat je svojevremeno bio najbolji svjetski igrač, nositelj zlatne olimpijske medalje, cijenjen čovjek i u rukometnom svijetu i van rukometa, ne samo kao igrač već i kao čovjek. I onda mu naš izbornik priredi ovakvu jednu mrlju koja je pojačana obiteljski navijanjem od strane njegovih sestara što već izlazi van domene rukometa, i s pravom sada trpi kritike.

Vaša reakcija na temu