Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Kalinić: Svjesni smo da to nije bila naša najbolja utakmica, ali bitna su tri boda
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Kalinić: Svjesni smo da to nije bila naša najbolja utakmica, ali bitna su tri boda

'Kad faliješ toliko prilika, uvuče se nervoza'

Hajdukov kapetan Lovre Kalinić nakon pobjede nad Goricom (1:0) je rekao:

- U utakmicu smo ušli jako dobro. Oni su ušli u visoki presing, ali mi smo vrlo jednastavno iz njega izlazili. Imali smo i prigode, gol je došao iz odbijanca, ali mislim da je ova pobjeda trebala biti uvjerljivija jer smo imali dosta šansi. Kad faliješ toliko prilika, uvuče se nervoza, nekakav nemir i dovedeš na kraju u pitanje utakmicu  Ali u konačnici mislim da možemo biti zadovoljni jer smo utzeli tri boda.

Još je kazao:

- Imali smo u prvom poluvremenu dvije-tri ozbiljne šanse, u drugom preko Krovinovića i Ljubičića. Stvorili smo puno više prilika, možda su oni imali posjed zadnjih pola sata, ali mi smo ti koju su stvarali šanse. Nije to bila naša najbolja utakmica, svjesni smo, ali bitna su tri boda

Vaša reakcija na temu