Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela - hajduk.hr KALINIĆ I LIVAJA: Nećemo poletjeti nakon ovoga, pobjede nam moraju postati rutina!

KALINIĆ I LIVAJA: Nećemo poletjeti nakon ovoga, pobjede nam moraju postati rutina!

Imamo sada bitnu utakmicu u Kupu, znamo što nam je cilj

Dugo su igrači Hajduka slavili pobjedu na Rujevici. Nakon zajedničke fotografije na terenu, orila je pjesma iz njihove svlačionice, a nastavila se i u autobusu još u vrijeme dok je policija čuvala domaće igrače od Armade. No, nakon nekog vremena slavlje se stišalo, a Marko Livaja, koji je imao sjajnu premijeru za prvu momčad 'bijelih' je rekao:

- Sretan sam što su momci puno pokazali, dosta dobro smo stajali na terenu. Stvorili smo dvije-tri jako dobre šanse. Hvala treneru i suigračima. Nakon korone, gdje su bili 15 dana bez treninga su odigrali ovako dobru utakmicu. Ova pobjeda nam sigurno daje motiv za dalje. Imamo sada bitnu utakmicu u Kupu, znamo što nam je cilj. Sad idemo zaboraviti Rijeku i krenuti u druge pobjede.

Lijep je osjećaj vratiti se u bijeli dres...

- Pogotovo pobjedom u Jadranskom derbiju. Ne možeš ništa bolje očekivati, jako sam sretan i idemo dalje.

O fizičkom stanju je kazao:

- Nisam igrao zadnjih mjesec dana, ima tu još mjesta za napredak. Ali dobro se osjećam i nadam se da ću za koji tjedan biti skroz spreman.

O vrataru Kaliniću, koji je spasio pobjedu obranom jedanaesterca, je rekao:

- Za Lovru nemam što reći, svi znamo kakav je vratar i gdje je sve branio. Čestitam mu, ovo će mu dati još puno samopouzdanja i nadam se da će nastaviti dobro braniti.

Vratar Lovre Kalinić je kazao:

- Najvažnije je da je ekipa nakon korone dobro reagirala. Zasluženo smo pobijedili, imali smo konkretnije šanse i zasluženo tri boda idu za Split. 

Potom je dodao:

- Mlada smo ekipa, bit će oscilacija u igri, to je normalno, ali u svakoj utakmici ćemo dati maksimum. Nas u svakom susretu zanimaju tri boda i u Kupu da odemo što je dalje moguće. Nećemo sad poletjeti radi ovoga, nogomet se igra radi pobjeda i to nam mora postati rutina. Moramo nastaviti ovim putem i mislim da smo na dobrim stazama.

Slijedi Kup sa Zagrebom:

- To su trik-utakmice, gdje ako uđeš iti malo opušteno, protivnik želi pokazati da možda i on može nositi Hajdukov dres. Moraš ući maksimalno spreman jer nikad ne znaš u kojem grmu leži zec i odakle će iskočiti, tako da moraš biti maksimalno spreman bez obzira protiv kojeg prorivnika igraš.

Vaša reakcija na temu