Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KALINIĆ NA OTVARANJU FAN SHOPA 'Bolje da Livaja igra mali balun nego doma PlayStation'

KALINIĆ NA OTVARANJU FAN SHOPA 'Bolje da Livaja igra mali balun nego doma PlayStation'

'Da je Makarska dala samo Bokšića, to bi bilo dovoljno'

Nikola Kalinić se oporavlja od ozljede, a u Makarsku je došao na otvaranje Fan shopa.

- Drago mi je što je ovdje otvoren Fan shop. Makarska je uvijek bila puna jako dobrih igrača, a da je samo dala Bokšića, bilo bi dovoljno. U mlađim kategorijama sam igrao s nekoliko igrača odavde, tu su braća Rašić, moji nekadašnji suigrači iz Hajduka i reprezentacije.

Interes za dresovima je ogroman, Kalinić kaže:

- Nigdje nije bilo toliko upita kao ovdje. Ni u Fiorentini, ni u Milanu, ni u Atleticu. Neka, to je znak da smo na dobrom putu.

Upitali smo ga i za stanje ozljede, hoće li biti spreman za Europu.

- Cilj nam je proći, a protiv svakoga će biti teško. Što se povratka na teren tiče, moglo bi to biti za dva tjedna, ali ništa ne mogu obećati. Trenutno sam u fazi da mogu voziti biciklu, ali još ne smijem trčati.

Na temu pojačanja je rekao da ne bi on puno o tome, uvijek je pravi igrač dobrodošao, ali je prebitno što je ostala okosnica iz prošle sezone. Pohvalio je momčad za pobjedu u Puli, te istaknuo kako su ta tri boda jako bitna za samopouzdanje.

Na upit je li i on rado igrao mali nogomet kao Marko Livaja, koji očito ne može bez baluna, pa bilo to na Poljudu, male branke ili Torcida kupu, je odgovorio:

- Ne igram ga ja puno, a što se Livaje tiče, bolje da igra mali balun nego PlayStation doma.

Vaša reakcija na temu