Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Kapetan Solina počeo pripreme s Hajdukom II

Kapetan Solina počeo pripreme s Hajdukom II

Druga momčad će nakon šest dana rada otputovati na pripreme na Kupres

Duje Ninčević je počeo pripreme s Hajdukom II. Kapetan Solina, vezni igrač, pokušat će u narednom periodu dokazati treneru Despotoviću da zaslužuje i ostati na Poljudu.

Inače, na prvom okupljanju druge momčadi je bio 21 igrač:

Davor Matijaš, Karlo Sentić, Ivan Ninčević i Vice Baždarić (vratari) te Vicko Ševelj, Ivica Batarelo, Josip Ciprić, Hrvoje Relota, Jurica Pršir, Marko Martinović, Filip Kosić, Dino Skorup, Ivan Giljanović, Luka Grubišić, Jurica Bajić, Jakov Blagaić, Leon Kreković, Ivan Šarić, Ivan Brnić, Jakov Bašić, Bleart Tolaj i Stephen Chinedu.

Prvom treningu pridružilo se i nekoliko igrača koji su se vratili s Pohorja, a nisu otputovali na Maltu. Druga momčad će nakon šest dana rada otputovati na pripreme na Kupres. 

Vaša reakcija na temu