Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Karoglan: Veseli me da smo odmorili par igrača i što su igrali mladi Pukštas i Prpić

Karoglan: Veseli me da smo odmorili par igrača i što su igrali mladi Pukštas i Prpić

'Prošle sezone nismo pobijedili u Koprivnici, što je motiv više'

Nakon pobjede u Kupu protiv momčadi Mladost Ždralovi, trener Mislav Karoglan je odgovorio na pitanje kako je bilo pripremati susret. 

- Teško. Nemaš nikakve informacije, ali na kraju je tu bio korektan domaćin i težak teren. Prvo poluvrijeme smo bili dovoljno dobri, maksimalno ozbiljni. Drugo poluvrijeme, čim malo opustimo papučicu s gasa, onda to ne izgleda dobro. Veseli me da smo odmorili par igrača i što su igrali mladi Pukštas i Prpić, te još neki s klupe. S njima sam zadovoljan i to je najbitnije.

Susret je uživo pratio i trener Slaven Belupa Zoran Zekić

- Gleda on nas svaki vikend, ova mu utakmica neće previše značiti. Kup je varljiv, bitno je da se mi regeneriramo, dug je put, te da budemo pravi u subotu. Znam da hoćemo.

Slijedi teško gostovanje u Koprivnici?

- Da, težak teren. Prošle sezone nismo tamo pobijedili, što je motiv više. Bitno je dobro se spremiti, analizirati. Moramo odgovoriti muški, uvijek je tamo teško, ali momci su maksimalno motivirani i ja vjerujem samo u dobro.

Vaša reakcija na temu