Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Karoglan objasnio zašto je zamijenio Dolčeka nakon što ga je uveo u igru

Karoglan objasnio zašto je zamijenio Dolčeka nakon što ga je uveo u igru

Igrao je samo 12 minuta

Mislav Karoglan nakon pobjede protiv Slaven Belupa (1:0) odgovorio je na pitanje zašto je uveo Dolčeka u 72. minuti, a potom ga zamijenio 12 minuta kasnije. 

- Uveo sam ga jer računam na njega. Izvadio sam ga jer je Belupo ušao s visinom. Ideja je bila ući u 5-3-2, da dobijemo visinu s Elezom i da s dva napadača pokušavamo sačuvati loptu. Kada nekog voliš onda mu se ispričaš - rekao je Karoglan koji je poljubio Dolčeka nakon što ga je izvadio iz igre. 

Prije toga je kazao:

- Dva lica smo imali. U prvom poluvremenu bili smo dobri, dok smo u drugom poluvremenu više vidjeli kvalitetu Belupa. Znao sam da su dobri i u to sam se uvjerio. Momcima čestitam na pokazanom karakteru. Imali su četiri poraza u šest utakmica i bitno je da smo trenutno prvi. Trebamo nastaviti puno raditi i napredovati.

U drugom dijelu niste igrali kao u prvom...

- Neke stvari su mentalne. Belupo je izašao visoko, neke stvari sigurno trebaju biti bolje. Ne smijemo tako propadati, ali da me netko prije dva dana pitao što očekujem u ovoj utakmici, rekao bih pobjedu. Zanimala me samo pobjeda. U prvom poluvremenu smo bili bolji nego što sam mislio.

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu