Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kaštelanska regata jedrilici 'Angelo Rosso'

Kaštelanska regata jedrilici 'Angelo Rosso'

Sve je bilo odlično, samo je vjetar bio slab. Ali, tu ne možemo ništa

Održana je 13. Kaštelanska regata. Nije bilo jakog vjetra, mučili su se jedriličari, ali brojka od 27 jedrilica i 150 sudionika ipak je respektibilna za ovako malu regatu. Ali, iz godine u godinu regata sve je bolja, jača, raste. Jedriličarski klub 'Giričić' potpisuje organizaciju, sve je bilo odlično, samo je vjetar bio slab. Ali, tu ne možemo ništa.

Svi su dali najbolje od sebe, unatoč slabom vjetru jedrilo se u punom formatu regate, odnosno štap i trokut. Nitko nije odustajao, ljubav prema moru i jedrima opet je pobijedila. Osim što su su svi pobjednici, najbrža je bila jedrilica 'Angelo Rosso'.

Prijavljen je bio kao kormilar Mario Žižić, ali 'touch' tate Borisa bio je presudan. Poslije se slavilo i dijelilo pokale u restoranu Spinaker u Kaštel Gomilici. Bilo je veselo uz dosta pjesme i dobre hrane. Organizator još jednom zahvaljuje gradu Kaštela, posebno gradonačelniku Denisu Ivanoviću.

Vaša reakcija na temu