Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Kazne za Hajduk, Dinamo, Lokomotivu i Šibenik
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Kazne za Hajduk, Dinamo, Lokomotivu i Šibenik

Odluke disciplinskog suca

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 33. kola HT Prve lige. Evo službenog izvješća:

'HNK Hajduk kažnjen je s 18.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Hrvatski dragovoljac. U 80. minuti navijačka skupina Torcida na sjevernoj tribini zapalila je 17 baklji koje su dogorjele na tribini, a u 83. minuti tri dimne kutije.

GNK Dinamo kažnjen je s 25.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Lokomotiva - Dinamo. Gostujuća navijačka skupina BBB (smještena na istočnoj tribini, 1334 pripadnika) u drugoj minuti pali jednu dimnu kutiju koja je pravila dim plave boje, u 28. i 51. minuti bacaju po jednu petardu na prostor ispred iste tribine, dok u 40. i 87. minuti pale po jednu baklju, koje su dogorjele na istoj tribini, a također od 71. do 73. minute pale 20 baklji, od kojih su dvije bačene u teren za igru, kojom prilikom je igra prekinuta u trajanju od 30, odnosno 15 sekundi.

NK Lokomotiva kažnjen je sa 7.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Lokomotiva - Dinamo.

HNK Šibenik kažnjen je sa 6.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Šibenik - Rijeka. U 13. minuti upaljena je baklja od strane navijača Šibenika koja je gorjela desetak sekundi, a nije bila bačena na teren za igru. U 69. minuti također je zapaljena baklja od strane navijača Šibenika koja je gorjela desetak sekundi i nije bila bačena na teren za igru. U 83. minuti od strane navijača Šibenika bačene su dvije baklje na teren za igru te dvije baklje koje su gorjele kratko vrijeme na tribini. Od 84. do 86. minute zapaljene su dimne kutije koje su ostale na tribinama. U 88. minuti od strane navijača Rijeke također je bila zapaljena dimna kutija koja je kratko gorjela.'

Vaša reakcija na temu