Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka KK Split potpisao trogodišnji ugovor s mladim Ličaninom kojega je otkrio Ante Grgurević

KK Split potpisao trogodišnji ugovor s mladim Ličaninom kojega je otkrio Ante Grgurević

Počašćen sam što potpisujem ugovor u ovako velikom klubu - kazao je Dubravčić

Mladi košarkaš Splita Marino Dubravčić potpisao je danas trogodišnji ugovor sa 'žutima'.

- Ovo je za nas bitan trenutak. Od kada sam došao, velika je energija uložena u rad omladinskog pogona. Šef škole Ante Grgurević sudjelovao u dovođenju, radu i razvoju igrača s kojim smo sretni. Dubravčić je Ličanin koji je došao u Split, te radom i trudom napravio zavidne rezultate. Nadam se da će tako i nastaviti, te da ćemo za nekoliko godina potpisivati i novi ugovor - rekao je direktor KK Splita Edo Blažević.

Potom je riječ dobio Dubravčić.

- Počašćen sam što potpisujem ugovor u ovako velikom klubu s velikom poviješću, dobar osjećaj što baš ja imam tu čast - rekao je uvodno mladi košarkaš. 

Došao je iz Otočca kad je išao u drugi razred srednje škole, visok je 206 cmo i igra 'peticu'. Uzeo je broj 22, klub od njega ima velika očekivanja. Ovako je opisao svoj košarkaški put.

- U prvom razredu osnovne sam krenuo s košarkom, onda sam se prebacio na nogomet, gdje sam bio golman, što nisam trebao, pa se vratio u košarku jer je veća ljubav. Pošto su Otočac i Crikvenica u jako dobrim odnosima, sa Crikvenicom sam otišao na jedan turnir u Šibenik, kojega smo osvojili, a tamo su me vidjeli ljudi iz Splita, pri čemu je glavna uloga bila voditelja škole Grgurevića.

Dodao je i koji su mu uzori.

- Sigurno Kobe zbog mentaliteta, Rodman radi pozitivne ludosti, te Jokić zbog pregleda igre.

Dodao je još da mu je skok jača strana, masnica ispod oka mu je uspomena s treninga na lakat prijatelja Šiška, a na kraju je uslijedilo svečano potpisivanje ugovora.

Vaša reakcija na temu