Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KK Split raskinuo ugovor s Đogom

KK Split raskinuo ugovor s Đogom

Vratit će se dogodine

KK Split i Nikola Đogo su sporazumno raskinuli ugovor za sezonu 2022/2023.

S obzirom na to da će zbog ozljede duže vremena izbivati s parketa KK Split i Nikola Đogo sporazumno su raskinuli ugovor za sezonu 2022/23. Ujedno, KK Split i Nikola Đogo dogovorili su ugovor za sezonu 2023/24 s nekoliko uvjeta koje trebaju zadovoljiti Nikola i KK Split. Našem Nikoli želimo brz oporavak i neka nam se vrati što prije. Dres s brojem 13 ga čeka - poručili su iz KK Splita

- Razočaran sam što nisam mogao pomoći momčadi na način na koji sam bio sposoban, ali ću neumoljivo raditi na tome da se vratim jači i bolji nakon ove ozljede. Hvala navijačima što su me primili i veselim se povratku na teren u dresu Splita sljedeće sezone - rekao je Đogo.

Vaša reakcija na temu