Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža Klub bivšeg Hajdukova lijevog bočnog ispao iz prve lige!

Klub bivšeg Hajdukova lijevog bočnog ispao iz prve lige!

Ugovor ga veže do posljednjeg dana ove godine

Hysen Memolla ispao je iz finske lige! Njegov KPV Kokolla razigravao je za ostanak u društvu najboljih protiv TPS Turkua, drugoplasirane momčadi druge lige. Prvi susret u kojem je domaćin bio TPS završio je bez golova, dok je u drugom KPV na domaćem terenu poražen 3:0 i tako ispao u drugu ligu.

Memolla je u Finsku stigao početkom kolovoza, a za KPV je odigrao deset susreta i postigao čak tri pogotka. No, njegovoj momčadi spasa nije bilo i od iduće sezone igrat će u drugom rangu finskog nogometa.

Memollu ugovor s Kokollom veže do posljednjeg dana ove godine, a onda je slobodan u potrazi za novim klubom.

Bivši lijevi bek Hajduka s Poljuda je otišao u siječnju ove godine. Nakon dvije i pol godine avanture u dresu 'bijelih' otišao je u talijanskog drugoligaša Salernitanu. Za Salernitanu je odigrao pet utakmica, a na ljeto je kao slobodan igrač odlučio otići u Finsku.

Vaša reakcija na temu