Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Klub splitskog trenera na zagrijavanju saznao da se utakmica ne igra!

Klub splitskog trenera na zagrijavanju saznao da se utakmica ne igra!

Saudijci na tri dana prekidaju sve aktivnosti

Utakmica 27. kola prvenstva Saudijske Arabije između Al Feihe i Damaca kojeg vodi Krešimir Režić trebala se odigrati u petak 13. svibnja, ali je susret odgođen zbog smrti šeika Kalife Bin Zayeda Al Nahyana, predsjednika Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Momčadi su već izašle na zagrijavanje, no onda je stigla vijest iz državnog vrha: tri dana žalosti, utakmica se ne igra!

- Dobili smo informaciju tijekom dana da je umro predsjednik Ujedinjenih Arapskih Emirata. Nismo znali kakva će biti procedura. Emirati i Saudijska Arabija su u jako dobrim odnosima i u jednom trenutku je stigla vijest da se na tri dana prekidaju sve aktivnosti u državi. Malo nas je sve skupa zateklo, ali moramo se adaptirati - rekao nam je Režić, a potom dodao:

- Nama je ovo bio jako težak put jer nema direktnih linija za Majma'ah. Sada ćemo se vratiti u Riyadh dva dana, pa ćemo se autobusom vratiti u ponedjeljak na utakmicu. Vraćati se kući ne bi bilo smisla, put je predug.  

Vaša reakcija na temu