Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dalmatinski portal Koharević dozvolio Kerumu privremeni deponij na Marjanu

Koharević dozvolio Kerumu privremeni deponij na Marjanu

Radi se otpadu nastalom zbog radova u kući bivšeg gradonačelnika koji bi se trebao brzo otpremiti

U zaštićenom području Park šume Marjan pojavilo se nekoliko velikih hrpa zemlje koje su uzbunile javnost. Promptno su reagirali iz Društva Marjan, osuđujući ovaj čin na Kašteletu, pitajući se i tko je dozvolio (još jednu) devastaciju.

Od ravnatelja Javne ustanove za upravljanje Park šumom Marjan Roberta Koharevića doznajemo da se radi o otpadu nastalom zbog radova u kući Željka Keruma

- Riječ je o privremenom deponiju, zemlja bi se već uklonila da su vremenske prilike dozvolile. Kerum je imao radove u svojoj kući, zamolio je da mu dozvolimo da privremeno ovdje odloži zemlju i pristali smo - kazao je Koharević.

Vaša reakcija na temu