Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KREŠIMIR ANTOLIĆ: Hajdukove navijače se godinama lagalo, ovdje se radi o dugogodišnjoj frustraciji!

KREŠIMIR ANTOLIĆ: Hajdukove navijače se godinama lagalo, ovdje se radi o dugogodišnjoj frustraciji!

'To ne smije biti problem hrvatskog nogometa niti Dinama'

U HRT-ovoj emisiji 'U mreži prvog' član uprave Dinama Krešimir Antolić se dotakao svog angažmana u Maksimiru te iznio svoj stav o Torcidi. 

- Ja za gospodina Mamića uopće nisam radio. To su gluposti. Dao sam otkaz u policiji i došao raditi u Dinamo. Ovdje se radi o dugogodišnjoj frustraciji Hajdukovih navijača jer 17 godina nisu osvojili naslov prvaka. To je istina. Ali, to ne smije biti problem hrvatskog nogometa niti to treba biti problema Dinama. Godinama im se lagalo, uvjeravalo se ih da će Hajduk baš sutra biti prvak i nikako da se to dogodi. Tu se nagomilala frustracija. Torcida kroz model koji tamo vlada upravlja klubom, kroz Nadzorni odbor. Oni su zamislili da su iznad zakona i kluba, iznad svega. Gdje god im netko krivo kaže nastane frustracija, pojačana time što Hajduk 17 godina nije prvak. 

Vaša reakcija na temu