Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža Krilni napadač blizu prelaska u Hajduk

Krilni napadač blizu prelaska u Hajduk

Radi se na novom dolasku

Ante Rebić je blizu dolaska u Hajduk. Radi se o dobro poznatom krilnom napadaču kojega ne treba posebno predstavljati, a sada je slobodan igrač, te u intenzivnim razgovorima o prelasku na Poljud, koji, kako doznajemo, za sada idu u dobrom pravcu.

Ne, ne radi se o zamjeni za Ivana Perišića, razgovori su otpočeli prije nego što se i slutiti mogao takav rasplet i prekid suradnje, Hajduk je tražio pojačanje na krilu.

Rebić se afirmirao u RNK Splitu, odakle je napravio transfer u Fiorentinu, da bi odradio posudbe u Leipzigu, Hellas Veroni, te Eintracht Frankfurtu, koji ga je potom otkupio. Potom je prešao u Milan, da bi proteklih godinu dana proveo u Bešiktašu. Sada je slobodan igrač.

Rebić je bio i hrvatski reprezentativac, imao je bitnu ulogu u osvajanju srebra u Rusiji, a radi se o igraču koji je 1993., Livajino godište, te su bili suigrači još od mlađih nacionalnih selekcija.

U ovom trenutku se još može reći da je želja za dolaskom na Poljud obostrana, ali u zadnje vrijeme se toliko toga mijenja iz dana u dan da je postalo teško išta tvrditi dok sve ne dobije i službenu formu.

Vaša reakcija na temu