Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Kristijan Kahlina: Dinamo je dva koplja iznad svih, a Hajduku svaka čast za ambijent

Kristijan Kahlina: Dinamo je dva koplja iznad svih, a Hajduku svaka čast za ambijent

Možda smo se malo prerano otvorili

Vratar Gorice, Kristijan Kahlina nakon susreta se prvo dotakao situacije iz prvog dijela kada je Dvorneković pao u šesnaeatercu 'bijelih' nakon duela s Ljubićem.

- Još se nisu slegli dojmovi. Ne znam kako bi komentirao utakmicu jer je prvi i najvažniji detalj - je li bio penal kod rezultata 0:0? Da je bio penal, utakmica bi bila drukčija. Nakon toga mislim da je sve pripalo Hajduku. Prilike, šanse, dominacija i posjed. Čestitam im na pobjedi, a mi idemo dalje. I veće momčadi su ovdje poražene s većom razlikom. Odigralo se tako kako se odigralo. Nije samo da je sudac kriv. Hajduk je to iskoristio na najbolji način i osvetio nam se možda za sve što smo mi njima napravili prošle sezone.

Nakon 1:0 ostali ste s igračem manje i priči je bio kraj?

- Možda smo se malo prerano otvorili. Hajduk je to iskoristio, ima odlične igrače prema naprijed. Imali su još dvije-tri šanse pored golova. Bili su pametni, nisu srljali nego su čekali nas. Da nismo dobili crveni karton, zanima me kako bi se odvila utakmica.

Igrali ste s Dinamom, Rijekom i Hajdukom. Možete li usporediti te tri momčadi?

- Iskreno, Dinamo je za dva koplja iznad svih. Igra im skoro druga momčad, to su automatizmi koje je teško hvatati. Hajduk je to prikazao u prvom poluvremenu. Imaju puno kvalitetnih igrača koji mogu držati posjed, imaju ideju u igri i to im polazi za nogom. Nije da to rade stihijski, vidi se trenerova ruka. Ne bih uspoređivao ta tri protivnika, a mi smo još svima oduzimali bodove osim Dinamu.

Ambijent?

- Svaka čast. Mislim da je bilo prelijepo navijanje, osim par zvižduka što je bilo upućeno sucu. Prekrasno za Hajduk i za cijeli hrvatski nogomet da imamo sve više navijača na tribinama. I naši navijači su stigli iz Velike Gorice, i njih pohvaljujemo - zaključio je Kahlina.

Vaša reakcija na temu