Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KRIVE PROCJENE: Fran Jović je napravio cirkus od prvog dijela
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

KRIVE PROCJENE: Fran Jović je napravio cirkus od prvog dijela

Caktaš nije realizirao kazneni udarac

Prvo poluvrijeme utakmice između Osijeka i Hajduka završeno je rezultatom 0:0, a u prvom planu je bio loši sudac Fran Jović.

Najprije je u 17. minuti svirao kazneni udarac za Hajduk nakon prekršaja Žapera na Krovinoviću. Kontakta je bilo, ali je nakon intervencije VAR-a i pregleda snimke svejedno svoju odluku poništio.

Potom je u 29. minuti nakon duela Ferra i Lovrića pokazao igraču Osijeka drugi žuti, odnosno crveni karton, da bi opet poništio svoju odluku nakon VAR-a i pregleda snimke, te pokazao na bijelu točku. Mijo Caktaš, srećom po Hajduk, nije realizirao kazneni udarac za Osijek, lopta je otišla preko gola.

Jović je definitivno napravio cirkus od prvog dijela, još su ga u 42. minuti svi čekali i da popravi opremu.

Vaša reakcija na temu