Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Krovinović: Ako ne budemo svi dobri, onda nemamo o čemu pričati

Krovinović: Ako ne budemo svi dobri, onda nemamo o čemu pričati

'Trebamo biti hladne glave i uživati u utakmici'

Filip Krovinović uoči susreta s Villarrealom za početak se dotakao iskusnog veznjaka španjolskog kluba Dani Pareja.

- Svi mi znamo tko je Dani Parejo i kakve sposobnosti ima. Potpuni respekt, ali fokusirani smo na nas i našu ekipu - rekao je Krovinović, a potom dodao:

- Nije bilo lako izgubiti od Dinama, ali mi smo profesionalci i nema puno vremena za razmišljanje. Jedva čekamo utakmicu.

Koji je ključ za ostvariti dobar rezultat?

- Ne znam. To ćemo vidjeti kada završi utakmica. Svi moramo biti na razini. Ako ne budemo svi dobri, onda nemamo o čemu pričati. Trebamo biti hladne glave i uživati u utakmici.

S kojom utakmicom u karijeri možeš ovu usporediti?

- Imao sam sreću da sam igrao derbiju u Portugalu i Engleskoj, ali i Hrvatskoj. Svaka nova utakmica je novi izazov. Velika je čast igrati s Villarrealom. Tako se trebamo i ponašati na terenu.

Je li Villarreal apsolutni favorit?

- Nemamo što pričati o njima. Oni su top deset europskog nogometa, ali moramo biti fokusirani na nas. To je ključ uspjeha.

Je li Hajdukova prednost što nema previše izgubiti?

- Možda i je, ali ne razmišljamo o tome jesmo li favoriti ili ne. Svaka utakmica je novi izazov. Prema tome se treba znati nositi - zaključio je Krovinović.

Vaša reakcija na temu