Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Krovinović: Hvala navijačima na podršci kroz cijelu sezonu, čekamo sutra utakmicu Šibenika i Dinama
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Krovinović: Hvala navijačima na podršci kroz cijelu sezonu, čekamo sutra utakmicu Šibenika i Dinama

Velika smo klapa, živimo jedni za druge i mislim da nas čekaju velike stvari

Strijelac trećeg pogotka Filip Krovinović nakon pobjede protiv Istre 1961 je rekao:

- Prvo bih se osvrnuo na podršku..Ovo je bila zadnja utakmica u kojoj smo formalno domačini i ovom prilikom bih se želio zahvaliti za podršku koju smo dobili kroz cijelu godinu. Uvijek govorim kako su nam navijači 12. igrač. Vuku nas i kada vodimo i kada gubimo. Danas smo gubili, nije bilo lako, ali tri boda su tu i idemo dalje. Sutra ćemo gledati Šibenik pa što bude.

Potom je dodao:

 -Bez obzira što se dogodi sutra, na nama je da u idućem kolu idemo po tri boda. Nadam se da će tako i biti. Pričekajmo sutrašnju utakmicu pa ćemo sve vidjeti. Trebamo uočiti gdje smo griješili i nastojati to popraviti i napredovati.

Zabio je pet golova i upisao isto toliko asistencija. Je li zadovoljan učinkom?

- Zadovoljan sam, ali ja uvijek kažem da mogu bolje. Još sezona nije gotova, ali eto lijepa dvoznamenkasta brojka. Za brojku se moram zahvaliti ekipi jer bez njih ne bih imao ni golove ni asistencije. Sretni smo, jedna smo velika klapa i živimo jedni za druge. Mislim da nas očekuju velike stvari. 

Teško ne spomenuti Marka Livaju. Postigao je danas dva pogotka i srušio rekord za najviše pogodaka u jednoj sezoni u klupskoj povijesti.

- Što reći o našem najboljem igraču Livaji. Donosi nam dimenziju više i bez njega bi zaista bilo teško. Naravno, bilo bi teško i bez drugih igrača, ali svi smo mi svjesni što on može donijeti ovom klubu. Ne treba trošiti riječi, najbolji igrač ove sezone u HNL-u daleko. 

Pohvale svim igračima danas. Trener je napravio nekoliko izmjena i time se promjenila i enrgija. Moramo posebno pohvaliti kapetana Lovru Kalinića za dvije izvrsne obrane. 

- Istina, Lovre je jedan veliki čovjek prije svega. On se ovdje prvi vratio i pokrenuo ovu priču. Za to mu se trebamo zahvaliti. A kakav je on na terenu, ne treba puno govoriti. Obranio je s pola metra nešto skoro neobranjivo. Svi su super ljudi, to je najbitnije. Mislim da će nam se to vratiti. 

Vaša reakcija na temu