Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Krovinović: Mislim da smo zasluženo pobjedili, ali moramo poraditi na realizaciji
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Krovinović: Mislim da smo zasluženo pobjedili, ali moramo poraditi na realizaciji

Čekamo ostale rezultate sutra, na nama je samo da radimo

Filip Krovinović protiv Šibenika je zabio šesti pogodak sezone.

- Znali smo da neće biti lako, pripremali smo, dobili smo i to je nabitnije. Nova tri boda su upisana i čekamo utakmicu s Goricom u petak - rekao je Krovinović, a zatim dodao:

- Čekamo ostale rezultate sutra, na nama je samo da radimo i idemo utakmicu po utakmicu i davati sve od sebe, pa ćemo vidjeti do kuda će nas to dovesti. Vrijeme nije bilo dobro za igru, išli smo na glavu, to se vidjelo, navijači su to osjetili i hvala im što su došli u ovako velikom broju. Mislim da smo zasluženo pobjedili, ali moramo poraditi na realizaciji, možemo mi to puno bolje... Što se tiče mog gola i asistencije, sretan sam, momčad uvijek izbaci pojedinca, danas sam to bio ja, gol i asistencija, sutra će to biti netko drugi, najvažnije je da mi dišemo kao jedno i pobjeđujemo. Samo tako trebamo nastaviti.

Vaša reakcija na temu